Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Стопират трансфер в Левски заради Славиша

„Близо сме до още един трансфер на централен защитник“, обяви Славиша Стоянович след победата над Подбезкиджие. Оказа се обаче, че нещата не...


„Близо сме до още един трансфер на централен защитник“, обяви Славиша Стоянович след победата над Подбезкиджие. Оказа се обаче, че нещата не стоят точно така. Словенецът със сръбски корени е решил да забави малко нещата. Той е поискал набелязания от„сините“ играч да мине 2-3 дни на проби, а не да подпише договор на сляпо. Нищо, че визитката му предразполагала за това. футболистът, естествено, отказал на мига. Очаква се двете страни да изгладят отношенията си в близките дни. До този момент Левски се уреди с един централен бранител - Ребин Сулака. Стоянович обаче искал да сложи до него още един футболист от такъв калибър заради колебливите изяви на Живко Атанасов и особено на Алекс Колев.

Иначе снощи или най-късно днес при „сините“ трябва да пристигне пореден ляв бек, който ще бъде пробван. Преди дни Левски тества Анте Върличак, който дори записа 45 минути срещу Подбезкиджие. Хърватинът обаче не хвана окото на Стоянович и бе отпратен от столичани ден след мача. „Трябва да сме много внимателни. Не искам да вземаме хора от снимки и клипове в мрежата“, обяви Стоянович и в двете си медийни изяви в Хърватия.

Няма коментари