Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Георги Тодоров: В Левски има промяна

Наставникът на Левски Георги Тодоров отчита прогрес в състоянието на отбора в навечерието на старта на участието му в efbet Лига. Утре вечер...

Наставникът на Левски Георги Тодоров отчита прогрес в състоянието на отбора в навечерието на старта на участието му в efbet Лига. Утре вечер столичани приемат Берое.

“Видях положителна промяна през последните 10 дни и дано това да се пренесе на терена - заяви треньорът. - Ако спечелим срещу Берое, това ще е добър старт и за самочувствие за тима. Сега сме много по-добре в сравнение със завършването на предишното първенство. Има настроение, за което помогна и фактът, че в понеделник играчите взеха част от заплатите си. Ситуацията вече е съвсем различна.”

“Разбира се, че искам да видя Левски на първо място, но за нас е важно да се оправим - продължи Тодоров. - Започваме с много трудности. Трябва търпение, докато изградим нов отбор. Убеден съм, че ще изглеждаме по-добре, отколкот с много скъпи чужденци. Вярвам, че ако вземем хората, които сме набелязали, ще поставим една здрава основа.”

Няма коментари