Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Тити получава 31% от акциите в Левски

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори за бъдещето на клуба. Това се случи на извънредна пресконференция, свикана от ръково...


Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори за бъдещето на клуба. Това се случи на извънредна пресконференция, свикана от ръководството на "сините". Сираков разкри, че Тити Папазов ще получи 31% от акциите на клуба. 

"Футболен клуб Левски дава пресконференция, а не Наско Сираков. И то най-вече в лицето на изпълнителния директор Павел Колев. Мисля, че беше много важно да говорим четири-пет дни преди да стартира кампанията ни за членските карти. Бяха зададени през Фейсбук и оттам през различни медии доста въпроси към изпълнителния директор и някои към Тити Папазов. Искам да кажа, че имам пълно доверие на тези хора. Тези въпроси трябва да получат отговор. В никакъв случай не трябва да превръщаме ПФК Левски в говорилня. Много от тези въпроси трябваше да бъдат зададени по-рано. Нямам Фейсбук и не следя много медиите, но разбрах, че е имало въпроси за акциите на Тити Папазов". 

"Нека обясня, че след като съм го обявил един път, технологично няма значение кога ще стане прехвърлянето на акциите. Тити може да се чувства като съсобственик на Левски. В клуба се работи отдавна. Акциите са раздробени. 31% ще бъдат прехвърлени официално на Тити".

Няма коментари