Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Добруджа чака 8 нови футболисти

Осем нови попълнения очаква на първата тренировка на Добруджа главният мениджър и треньор на тима Светослав Петров Началото ще бъде дадено в...

Осем нови попълнения очаква на първата тренировка на Добруджа главният мениджър и треньор на тима Светослав Петров Началото ще бъде дадено в понеделник в 18:00 часа на стадион "Дружба". Отборът ще се раздели с четирима от досегашния състав, като имената им, както и тези на новите футболисти ще бъдат обявени до няколко дни.

През лятната подготовка Добруджа ще изиграе две контроли с дублиращия състав на Лудогорец, по една с Пирин, Созопол и юношите старша възраст на Черно море. Търси се съперник за още една проверка, като ако епидемичната обстановка и ограниченията позволяват, е много вероятно тя да бъде международна - срещу румънски отбор.

"Целта е отборът да не изпадне. Това е най-важното. Ако съумеем да направим добър отбор и добър колектив, ще съм щастлив да имаме амбиции и за по-добро класиране. За мен е най-важно да играем стойностен футбол, който хората да гледат с удоволствие. Радващо е, че разрешиха да има публика на стадионите", коментира Петров.

Няма коментари