Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Спешна среща в Левски днес: Павел Колев ще се срещне с футболистите и треньорския щаб

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев ще проведе днес среща с треньорския щаб и футболистите днес, пише "Тема Спорт". ...

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев ще проведе днес среща с треньорския щаб и футболистите днес, пише "Тема Спорт".

На сбирката шефът ще ги запознае с реалното финансово състояние на клуба. Босът Васил Божков е в ОАЕ с повдигнати от прокуратурата седем обвинения.

С него е и притежателят на мажоритарния пакет акции Георги Тодоров. В същото време Народното събрание прие промените в Закона за хазарта, според които частни фирми не могат да организират лотарийни игри, което засяга генералният спонсор на Левски. По думите на главния прокурор Иван Гешев двамата се намират в арест.

В петък след срещата с феновете в Националния клуб на привържениците Колев заяви, че “финансовият хоризонт е къс” и стресна с признанието, че не е наясно дали Левски ще успее да довърши сезона. Той посочи също, че през тази седмица от клуба ще има и официална информация по тези въпроси.

Към момента Левски не дължи пари на играчи, треньори и служители. Следващата дата за заплати е след 20 февруари. Играчите се завърнаха от лагера в Турция мотивирани да започнат сезона с победа, като се абстрахират от проблемите по високите етажи на клуба. Като мярка за икономии се очаква да бъдат спрени премиите и така Левски да излезе без допълнително стимулиране в мача с ЦСКА-София на 15 февруари.

В същото време стана ясно, че Колев е имал нова среща с привърженици, но на “Георги Аспарухов” в неделя. На нея отново са се обсъждали различни кампании и форми, чрез които левскарите да помогнат. От Тръст “Синя България”, който държи 10 процента от акциите, посочиха, че най-лесният начин е Левски да играе пред разпродаден стадион всеки домакински мач, което ще осигури месечния бюджет.

От Тръста обещаха да дават всеки ден информация за броя на продадените абонаментни карти. В момента процентът е много нисък - едва 8.

Снимка: Гонг

Няма коментари