Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

ЦСКА с първа тренировка за годината

Днес в 11:15 часа старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич изведе своите възпитаници на тренировъчното игрище на базата в Панчарево за първа...

Днес в 11:15 часа старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич изведе своите възпитаници на тренировъчното игрище на базата в Панчарево за първа тренировка през новата година. Минути преди това той отговори на въпросите на чакащите го журналисти.  Интервю даде също и изпълнителният директор Пламен Марков.

В заниманието се включиха всички налични футболисти, с изключение на Али Соу, Жеферсон и Енрике, които ще се присъединят по-късно към отбора. По-сериозен интерес предизвикаха новото попълнение Ахмед Ахмедов, завърналите се Божидар Чорбаджийски, Едвин Джеси и Тонислав Йорданов, както и възстановените от контузии Жанио Бикел и Валентин Антов.

Тренировката бе открита за медии в първите 20 минути.

Утре отборът ще премине пълни медицински прегледи, а в сряда следобяд заминава за турския курорт Анталия, където ще премине първият етап от зимната подготовка. На 16 януари ЦСКА ще изиграе и първата си контрола за новата година срещу отбор от Казахстан.

СНИМКА: Официалният сайт на ЦСКА

Няма коментари