Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Димитър Бербатов: Ако се надиграваме с Англия ще имаме проблеми

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов очаква Англия да срещне повече затруднения срещу българския национален отбор в София, отко...

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов очаква Англия да срещне повече затруднения срещу българския национален отбор в София, отколкото на "Уембли". Според него един от големите проблеми в предния двубой е бил ранно допуснатият гол, а сега вярва, че в понеделник англичаните ще се изправят срещу стена от защитници.

"Резултатът не бе добър за нас, направихме грешка при първия гол и трябва да поправи тези грешки. Трябва да сме наистина концентрирани, когато владеем топката. Англичаните са много активни, пресират и те принуждават да грешиш", заяви Бербатов.

"Когато се изправиш срещу толкова бързи играчи като Стърлинг, Джейдън Санчо и Ршфорд, то може да имаш големи неприятности. Гарет Саутгейт има вълнуващ отбор, който играе футбол. Играта на Англия е интересна и интелигентна. Това може да се види от начина, по който се движат самите футболисти и начина, по който се движи топката. Затова трябва да сме много внимателни, да контролираме топката и да се възползваме, когато имаме шанс. В общи линии ще бъде същият отбор, който бе на "Уембли". Смятам, че ще се защитаваме повече, защото ако опитаме да се надиграваме с Англия, ще имаме големи проблеми", допълни още бившият нападател на националния ни отбор.

Няма коментари