Вдигнаха мерника на Чорбаджийски

Титулярното място на Божидар Чорбаджийски отново ще бъде под сериозен въпрос, научи „Меридиан Мач“. Бившият капитан на ЦСКА пропусна мача с Титоград

в Лига Европа заради наказание, но бе в стартовия тим при домакинското равенство с Етър. Бледите му изяви обаче могат да го закотвят за дълго време на пейката.

Чорбаджийски остави много леко Даниел Младенов да мине покрай него при първия гол на Етър и грешката на Тиаго Родригес, както и показа пълна липса на синхрон с Николай Бодуров в няколко ситуации. Чорбаджийски бе понижен до резерва миналия сезрн при Любо Пенев, но се завърна в състава веднага след уволнението на треньора. Говори се, че някои от шефовете на ЦСКА са готови веднага да се разделят с централния защитник, но той е сред любимците на собственика, което засега го спасява.

Не е изключено в някой от следващите мачове като титуляр да се появи новият вратар Густаво Бусато. Бразилецът бе взет за подгласник на Ви-таутас Черняускас, но ще получи скоро шанс да бъде първи избор и само от него зависи дали ще го грабне.

Публикуване на коментар

0 Коментари