Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Ръководството на ЦСКА не остана длъжно на Любо Пенев и му отговори подобаващо

Шефовете на ЦСКА изригнаха срещу Любослав Пенев, който си тръгна от клуба доста изненадващо и не пропусна да ги разкритикува чрез медиите,...

Шефовете на ЦСКА изригнаха срещу Любослав Пенев, който си тръгна от клуба доста изненадващо и не пропусна да ги разкритикува чрез медиите, че не е получил адекватна подкрепа от тях.
Ето и официалната позиция на ръководството, на "червените", която бе публикувана във Фейсбук страницата на клуба:

Позиция на ръководството

Уважаеми Г-н Любослав Младенов Пенев,

Ние, ръководството на ЦСКА, сме Ви дълбоко признателни, че за тези 3 месеца внесохте изключителен професионализъм в редиците на нашия клуб. Благодарим Ви и за уникалните резултати, които постигнахте! Длъжни сме да отбележим обаче, че и възнаграждението за тази услуга беше на ниво. И то на доста добро ниво, надхвърлящо няколко пъти това на цялото ръководство заедно. Благодарим Ви за просветлението!

Не сме съгласни единствено с "търпението и справедливостта", за които споменавате. Защото ръководството по никакъв начин не Ви е дало повод за това съмнение. Все пак Вие бяхте Генералът и ние се съобразявахме единствено и само с Вас. Много Ви молим, г-н Пенев, за да е картината напълно прозрачна, като сте казали "А", кажете и "Б" и го подкрепете с необходимите доказателства и факти, за да е ясна на цялата армейска общност!

КОЙ Ви беше яростна опозиция? КОИ бяха некоректните ръководители? КОИ са непрофесионалистите? КОЙ се опита да Ви дискредитира? Посочете грешките, които допуснахме последните 3 години и на Вас не Ви стигна време да поправите!

Уважаеми Г-н Пенев, очакваме Вашите искрени отговори и напътствия. Също така сме готови да Ви приветстваме по всяко време на "Армията", Вас и екипа ви, за да продължите работата си за великия ЦСКА и да го отведете с Вашия професионализъм и компетентност до европейски и световни висини!

Вие сте завинаги в нашите сърца, г-н Пенев! Само ЦСКА!

От ръководството
Снимка: Nova

Няма коментари