Супер новини в ЦСКА! Цели четирима се завръщат в строя за важния мач срещу Етър

Четирима основни играчи на ЦСКА ще са на разположение за гостуването на Етър тази събота. След контузии на линия отново ще са Николай Бодуров и Евандро.

След наказания пък се завръщат Едвин Джеси и Божидар Чорбаджийски. От вчера двамата, които имаха травми, тренират на пълни обороти. "Червените" проведоха занимание в Панчарево, което беше възстановително за игралите срещу Септември (София) и пълноценно за всички останали.

Капитанът Бодуров със сигурност ще е титуляр във Велико Търново, докато Евандро ще има сериозна конкуренция за място сред 11-те. Досега при Любослав Пенев той беше използван като ляво крило.

С оглед силните изяви на Енрике Рафаел в тази зона обаче не се вижда как ще го измести от състава. Затова опция е Евандро да се появи на другия фланг, където ще се конкурира с Джеси. Другото крило Жоржиньо вкара гол срещу Сетември, но като цяло не впечатлява с изявите си и почти сигурно ще остане резерва.

На "Ивайло" Пенев отново ще разполага с титулярната двойка централни защитници Бодуров и Чорбаджийски. Най-вероятно те двамата ще стартират, въпреки че заместниците им срещу Септември - Валентин Антов и Нуно Томаш, направха много добър мач.

Извън сметките за Етър остава Жеферсон, а малки шансове да попадне в групата има Ангел Лясков. Бразилецът ще отсъства поне още две седмици и вероятно ще пропусне оставащите 2 двубояот редовната фаза. След гостуването на "болярите" ЦСКА приема Берое на 16 март (събота) в последния 26-и кръг.

Публикуване на коментар

0 Коментари