Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Любо Пенев: Прекрасно се почувствах от посрещането на феновете

Задоволство от посрещането на почитателите на ЦСКА изказа новият старши треньор на отбора Любослав Пенев, на пресконференцията след послед...

Задоволство от посрещането на почитателите на ЦСКА изказа новият старши треньор на отбора Любослав Пенев, на пресконференцията след последната контрола на "червените", срещу Етър.

"Прекрасно се почувствах от посрещането на феновете. Казах и на пресконференцията при представянето, че аз съм си у нас. Добре се почувствах, не го крия. Радвам се, че хората не забравят и продължават да имат това отлично отношение към човек, чиято кариера е преминала от най-малките до най-големите в ЦСКА", заяви Пенев.

"Чака ни много работа, огромно количество работа. То ще се върши по мъничко. Трябва да стане постепенно, с търпение, но без да губим нито една тренировка. Аз съм оптимист. Говорих вчера с момчетата преди тренировката, днес им го казах пак: това е отбор, изграден от футболисти с качества и ние, треньорите, трябва да извлечем максимална полза от тези качества. Така че тепърва ще има много тактически промени. Това е, което мога да кажа сега. Нито един от играчите не го плаши тази работа, която има да се върши. Трябва да бъдем реалисти, абсолютно спокойни, да имаме професионално отношение към това, което ни очаква", коментира специалистът.

Няма коментари