Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Георги Дерменджиев: "Дал съм дума на хората"

Треньорът на "Левски" Георги Дерменджиев заяви, че е дал дума на изпълнителния директор Павел Колев да поеме "сините",...

Треньорът на "Левски" Георги Дерменджиев заяви, че е дал дума на изпълнителния директор Павел Колев да поеме "сините", но все пак всичко зависи от това кой ще бъде новият собственик на тима от Герена. Дермендиев обяви при завръщането на Левски от кипър снощи, че ако това е бизнесменът Васил Божков, то той ще парафира договора си, но ако има промяна, ще се водят нови разговори.

ВИДЕО ОТ ИНТЕРВЮТО С ДЕРМЕНДЖИЕВ ТУК

"Аз съм разговарял с Павел Колев. Дал съм дума на хората. Ако са те, аз ще имам договор. Ако не са те, става различно и пак ще говорим“, каза специалистът през родните телевизии. "Дошъл в "Левски", за да работя и евентуално, ако може да върнем "Левски" като име и отбор. Така че, моята работа е спортно-техническа и правя всичко играчите да са добре и да тренират добре, и в мачовете да играят каквото искам. Още е рано. От изиграните мачове има два мача - със "Судува" едно загатване и "Чукарички" доближаваме се, но не сме това ниво", каза още Дерменджиев на Летище "София".

Също така Дерменджиев допълни, че каквито и проблеми да има в Левски то той няма да се оправдава с тях, като дори гарантира, че тимът ще бъде готов за мача с ЦСКА (Сф), на 24-2-2019 година.
“Разбира се, че се отразяват събитията в клуба. Най-вече психологически. Мисля, че всичко ще приключи до три-четири дни. Футболистите са разбрани момчета, имахме индивидуални разговори и разбират за какво става въпрос. Първенството чука на вратата и те трябва да са готови."

Няма коментари