Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Феро: Трябва да притесним Царско село

Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов сподели очакванията си за пролетния дял във Втора лига. Тимът зимува на второ място, на 7 точк...

Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов сподели очакванията си за пролетния дял във Втора лига. Тимът зимува на второ място, на 7 точки зад лидера Царско село. Той говори и за подготовката и селекцията.

"Следвахме програмата, която сме начертали, за да влезем в добра кондиция в първенството. Хубавото е, че запазихме отбора. Бяхме сред най-слабо активните на трансферния пазар. Зимата се допускат грешки в селекцията, разваля се един микроклимат, който се създава трудно. Изцяло разчитам на сегашните момчета. Те показаха морално-волеви качества. Искам да се доразвият в положителна посока и вярвам, че това ще стане. Имам доверие на момчетата", каза Феро.

"Искаме класиране, което да удовлетворява всички в клуба. Ако ме бяха питали преди 10-15 години дали първото място е постижимо, щях да кажа да. Но сега, гледайки реално на нашия футбол, седемте точки са доста голяма разлика за оставащите 13 кръга. Ние ще направим всичко възможно да го постигнем, но ако трябва да сме реалисти, трудно може да се противопоставим на Царско село с тяхната организация и отбора, който направиха. Още в третия пролетен кръг ги срещаме и ще видим какво ще се случва до края на първенството. Трябва да направим всичко възможно да притесним Царско село. Те доказаха, че трудно губят точки и за това казвам, че съм реалист. Не искам да говоря глупости. Макар че не сме се отказали да ги гоним. Ние сме отборът, който единствен може да застраши първото място на Царско село. Нека хората да идват повече на мачовете и всички да усетят, че тук може да се създадае обстановка, която да е трудна за всеки един отбор", завърши опитният специалист на Монтана. 

Няма коментари