Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Васил Божков се срещна с фенове на Левски

Бизнесменът Васил Божков се е срещнал с фенове на Левски, с които е разговарял за бъдещето на синия клуб. Ето какво са обсъждали двете ст...

Бизнесменът Васил Божков се е срещнал с фенове на Левски, с които е разговарял за бъдещето на синия клуб. Ето какво са обсъждали двете страни, като публикацията е на Тръст "Синя България":

"На състояла се среща между г-н Васил Божков и Тръст „Синя България“ бяхме запознати с детайли от проведения вътрешен одит, свързани с тежкото финансово състояние на Левски.

Беше изразено твърдото му намерение да се справи с оздравяването и стабилизирането на клуба, като акцентът ще бъде върху реформиране на управленската структура, приоритетни инвестиции в юношеската школа и създаването на комфорт и сигурност за привържениците по време на мач чрез безкомпромисна борба с футболното хулиганство.

Тръст „Синя България“ ще приветства и подкрепя всички усилия, свързани с превръщането на Левски във финансово независим клуб и разбиване на продължилия твърде дълго порочен модел на управление."

Няма коментари