Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Сектор Б облекчи Левски с близо 40 000 лв

Агитката на Левски направи жест към клуба. От Националния клуб на привържениците на „сините“ обявиха, че прекратяват договор, по който са...

Агитката на Левски направи жест към клуба. От Националния клуб на привържениците на „сините“ обявиха, че прекратяват договор, по който са получавали по един лев от всеки продаден билет в Сектор Б от 2009 година насам. Тогава тимът за последен път ликува с шампионската титла.

„В началото въпросните средства се използваха за благотворителни каузи, а в последствие биваха изразходвани за направата на хореографии. От този момент това се преустановява. 

Националния клуб на привържениците на Левски по никакъв начин не се отказва от въпросните две дейности, като средства за благотворителни кампании се събират и ще продължат да се събират през организацията „Levsld Family“. Хореографиите от своя страна ще бъдат изцяло финансирани спрямо събраните средства в урните, по банков път и целеви дарения. В тази връзка, искаме да уведомим всички, които искат да помогнат за добрия облик на Сектор Б, че ще могат да го направят в урни, които ще бъдат разположени преди началото на мачовете на „Герена“ в клубния магазин в Сектор А, пред входовете на Сектор Б, както и вътре на самия стадион“, гласи официалното становище в НКП. Според запознати тарторите от агитката са имали среща с ръководството в петък, след като Левски бе разтърсен от новината, че нови собственици могат да бъдат Христо Йовов, Димитър Иванков и Даниел Боримиров.

Така агитката се лиши от близо 40 000 лева. На толкова се изчисляват приходите от средната посещаемост, която бе в Сектор Б през миналото първенство. Предишни години там имаше и доста повече хора, преди да се стигне до разкола между различните фракции. Част . от феновете дори спряха да ходят на мачове, но през есента се завърнаха в Сектор А.

Няма коментари