Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Казахстан бързо намери заместник на Мъри

Казахстан назначи чешкия специалист Михал Билек за селекционер на националния отбор, който да замени Станимир Стоилов. Българинът напусна ...

Казахстан назначи чешкия специалист Михал Билек за селекционер на националния отбор, който да замени Станимир Стоилов. Българинът напусна поста си по взаимно съгласие в четвъртък. Билек, който бе начело на родината си между 2009 и 2013 г. и я изведе до 1/4-финалите на Eвропейското първенство през 2012 г., заяви, че бързо е приел предложението.

"Отлетях в Казахстан в понеделник и се върнах в Чехия във вторник", заяви той след подписването на споразумението, което влиза в сила от 1 февруари. 53-годишният Билек е вторият чех, който поема националния отбор след Мирослав Беранек, който ръководи селекцията между 2011 и 2013 година.

Казахстан е в група с Белгия, Русия, Шотландия, Кипър и Сан Марино в квалификациите за Евро 2020. "Разбирам, че ще бъде трудно. Всички съперници в групата са трудни. Мисля, че няма нужда да говорим за Белгия. Русия също игра много добре на световното първенство", заяви Билек.

Няма коментари