Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Васил Божков и братя Ганеви официално влязоха в Левски

Един от най-богатите българи - Васил Божков, и собствениците на Националната лотария - братята Димитър и Милен Ганеви, може да се каже, че...

Един от най-богатите българи - Васил Божков, и собствениците на Националната лотария - братята Димитър и Милен Ганеви, може да се каже, че от вчера официално влязоха в управлението на Левски, показа бърза проверка на Sportal.bg.

Както е известно, тримата бизнесмени са спрягани за нови собственици на сините.

Както се случи вчера?

Левски, чрез своя официален сайт, уведоми, че на заседание на Надзорния съвет от 18 януари 2019 г. е взето решение да бъде освободен настоящия управителен съвет на клуба.

Малко по-късно бе избран нов УС в състав: Павел Колев, Ели Шопова и Найден Димитров.

Освен Павел Колев, който до този момент бе зам. изпълнителен директор на БФС, имената на другите двама нови членове не говорят нищо на футболна България, но именно те са основната индикация за готвените големи промени в клуба на най-високо ниво.

Sportal.bg научи, че Ели Шопова попада в УС като представител на Васил Божков. Найден Димитров пък е там, тъй като представлява Националната лотария и по-конкретно братята Димитър и Милен Ганеви.

Очакванията са, че именно тримата бизнесмени ще осигурят спешно 2 млн. лева, с които Левски да плати част от дълговете си и да си осигури безпроблемен лиценз за Европа през следващия сезон.

Няма коментари