Левски иска да се подсили със защитника на Лудогорец Георги Терзиев

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев е една от основните трансферни цели на Левски, научи ТОПСПОРТ. Лично новият треньор Георги Дерменджиев настоява за привличането на бранителя. Специалистът познава отлично качествата на 26-годишния играч от съвместния им престой в Разград.

"Сините" задължително ще се подсилят в центъра на отбраната, където разполагат с Давид Яблонски, Нуно Рейш, Деян Иванов и контузения Холмар Ейолфсон. Чехът почти сигурно напуска клуба, като не е изключено да бъде продаден до края на трансферния прозорец. Холмар се възстановява от тежка контузия и ще бъде готов за игра едва през август. Деян Иванов пък е измъчван от постоянни травми.

През последните сезони Терзиев е твърда резерва на "Лудогорец Арена". Антони Здравков предпочита да залага на Козмин Моци и Антон Недялков като двойка в центъра на защитата. "Орлите" вече могат да разчитат на Драгош Григоре, а в тима е и Рафаел Форстър. През тази кампания бранителят има едва 6 мача в Първа лига.

Георги Терзиев е част от Лудогорец от лятото на 2013 година. В началото на 2017 година бе пратен за няколко месеца под наем в Хайдук. През миналата зима защитникът удължи договора с разградчани с две години. За да го привлече, Левски ще трябва да плаща трансферна сума. Ако до сделка не се стигне през зимата, от "Герена" със сигурност ще направят нов опит да се подсилят с централния защитник след края на сезона.

Публикуване на коментар

0 Коментари