Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

//

Последни новини

latest

Волейболните национали ще играят контроли с Белгия и Италия

Снимка: worldleague.2017.fivb.com. Националният ни отбор ще играе контроли срещу Белгия и Италия. Проверките ще бъдат част от подготовка...

Снимка: worldleague.2017.fivb.com.
Националният ни отбор ще играе контроли срещу Белгия и Италия. Проверките ще бъдат част от подготовката за европейското първенство в Полша.
След като се прибраха от Аржентина, сега трикольорите ще получат няколко дни почивка, след което стартират лагер за шампионата на Стария континент. Те ще се готвят в София и Правец. "Мисля, че не само на нас приоритет е европейското първенство. Полша неслучайно не проби в Световната лига, защото има домакинско европейско. Трябваше да отидат на финали на другия край на света и после да се приберат да се готвят. Не всички хвърлиха максимума в тази Световна лига. Безспорно ми дават увереност победите над европейските тимове. Една победа би била случайна, но повече няма как да е. В крайна сметка този опит е полезен и за момчетата, да си повярват, че са близо. В Световната лига си сверяваш часовника и виждаш, че големите отбори не са толкова страшни. И на световно първенство, докато разбереш, че дяволът не е толкова черен, вече си си отишъл", коментира Пламен Константинов./Агенция "Фокус"

Няма коментари